Fogyókúra a SuperGreens lúgosító étrend-kiegészítővel

Fogyókúrázzunk étrend kiegészítővel, egészségesen, biztonságosan.

Talán kevesen tudják, hogy a túlsúlyt sok esetben a rendszertelen, mértéktelen vagy a nem megfelelő étkezés hatására a szervezet elsavasodása is okozhatja. A szervezet a túl sok savas étel hatására bekerült felesleges savat zsírsejtekben tárolja, ezzel is csökkentve a sejtek rongálódását, savtúltengését.

A túlsúlyon kívül mit okozhat a szervezet elsavasodása?

A szervezet elsavasodásának következménye lehet a köszvény, a magas vérnyomás, a fáradékonyság, alacsony energiaszint, székrekedés, cukorbetegség. A szervezetünket leterheli a felesleges savak raktározása, ezért az energiáinak jelentős részét arra fordítja, hogy a túl sok savat raktározza, elvonja a sejtektől, hogy azok lúgos környezetét fenntartva segítse a sejtek egészséges működését.

Hogyan védekezhetünk az elsavasodás ellen?

A szervezet elsavasodásával szemben hatékonyan a szervezet lúgosításával tudunk védekezni.

Lúgosítás étrend kiegészítővel

A SuperGreens étrend kiegészítő 49 féle bio körülmények között termesztett zöldség, csíra, zöld fű keveréke. A növények termesztése kizárólag bio körülmények között történik, majd egy speciális módszerrel negatív ionokkal töltik fel az összetevőket, ezáltal is növelve lúgosító kémhatásukat. A SuperGreens étrend kiegészítő összetevői szuperkoncentráltak, tehát a nagyon magas töménységűek.

A SuperGreens termék a 49 növényi összetevőknek köszönhetően 125 féle vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, míg nem tartalmaz gombákat, algákat, probiotikus baktériumokat. Magas rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztést és a felszívódást.

A SuperGreens étrend kiegészítő jótékony hatásai

Fogyókúránk alatt a SuperGreens segítségével nem kell szigorú diétát betartanunk, nem kell éheznünk, gyakorlatilag ugyanúgy étkezhetünk, mint eddig, azonban a SuperGreens magas növényi tartalmának köszönhetően nem kívánjuk úgy a nehéz ételeket, tehát a fogyókúra ideje alatt automatikusan átállunk egy természetes, egészséges, mértéktartó étkezésre.

A SuperGreens fogyasztása mellett előnyben részesítjük a növényi alapanyagú ételeket, olyanokat pl. mint a saláták.

A SuperGreens hatására írható, hogy a szervezetből távozó savak, salakanyagok hatására energikusabbá válunk, bőrünk, hajunk fényesebb, egészségesebb lesz, a vitaminok hatására ellenállóbbak leszünk, energiaszintünk megnő, a stresszel szemben is ellenállóbbá válunk.

Hogyan tudjuk még hatékonyabbá tenni a SuperGreens hatásait?

A SuperGreens étrend kiegészítőhöz javasoljuk a LL Prime pH cseppek használatát, mely cseppek egy oxigénkatalizátorként működve segítik a sejteket a vérből történő magasabb oxigénfelvételben, így a sejtek megfelelő mennyiségű oxigénhez jutva hatékonyabban látják el feladatukat.

Hogyan alkalmazzuk a fogyókúra ideje alatt a SuperGreens étrend kiegészítőt?

A SuperGreens éterend kiegészítőt koncentrált por formájában vásárolhatjuk meg, melyet fel kell hígítani megfelelő mennyiségű szénsavmentes ásványvízzel vagy tisztított vízzel és hozzá kell adni a megfelelő mennyiségű LL Prime pH cseppet..

Hogyan keverjük össze a SuperGreens étrend kiegészítőt, melyek a helyes arányok?

A SuperGreens étrend kiegészítő optimális használata egyszerűen a nők esetében napi 3 l. folyadékban elkevert SuperGreens, míg férfiak esetében 4 l SuperGreens az ajánlott fogyasztási mennyiség, azonban ez az arány túlságosan általános, ezért javasoljuk testsúlyhoz viszonyított arányban fogyasztani a SuperGreens terméket a fogyókúra ideje alatt.

Testsúlyarányokhoz számolt SuperGreens adagok egy napra:

A legegyszerűbb kiszámolni, ha 20 testsúly kilogrammonként 1 liter SuperGreens fogyasztást számolunk, literenként 10-12 csepp LL Prime pH cseppet adjunk 1 liter vízhez.

Tehát 1 liter tisztított vízhez vagy szénsavmentes ásványvízhez keverjünk egy csapott teáskanálnyi (lehetőleg műanyag kanállal) SuperGreens étrend kiegészítőt, adjunk hozzá 10-12 csepp LL Prime pH cseppet, akinek túlságosan erős a keverék íze, tovább ízesítheti néhány csepp citromlével a keveréket, majd a testsúlyunknak megfelelő mennyiség bekeverése után egész napra elosztva fogyasszuk el a készítményt.

Az első két hétben javasoljuk a SuperGreens hígítottabb fogyasztását, tehát elegendő 8-10 csepp a LL Prime pH cseppekből, illetve javasoljuk a fokozatos fogyasztást, tehát lehetőleg 1 hét alatt érjük el a napi 3 liter SuperGreens fogyasztási mennyiséget, így hozzászoktatva a szervezetet a magas folyadékbevitelhez.

Mivel testünk 70%-a vízből áll fontos, hogy megfelelő mennyiségben pótoljuk a folyadékot szervezetünk számára, különben nem elég az oxigén a megfelelő működéshez. A SuperGreens a magas folyadékbevitelnek köszönhetően ezt a problémát is orvosolja.

SuperGreens kapszula fogyasztása esetén 20 testsúly kilogrammonként 3 db kapszula, tehát literenként 3 db kapszula naponta 2 alkalommal. A megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása ebben az esetben is kötelező, tehát 20 testsúly kilogrammonként 1 liter, lehetőleg LL Prime pH cseppekkel dúsított szénsavmentes ásványvíz vagy tisztított víz.

A SuperGreens hatásai

A kezdeti méregtelenítési tünetek (fejfájás, hasmenés, fáradtság) arra utalnak, hogy testünk elkezdte felszámolni savraktárait és megkezdődött a méreganyagok kiürítése a szervezetből.

A méregtelenítési folyamat járhat átmeneti fáradékonysággal, fejfájással, ebben az esetben a SuperGreens folyadék mellé fogyasszunk szénsavmentes vagy tisztított vizet.

Mire figyeljünk a fogyókúra ideje alatt?

A SuperGreenssel történő fogyókúrázásnak csupán két betartandó szabálya van, fogyasszuk el a napi előírt mennyiséget és fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot. A SuperGreens por alkalmazásával természetesen megoldott a napi folyadékbevitel, azonban, ha valaki a SuperGreens kapszula fogyasztása mellett döntene, abban az esetben a napi előírt folyadékmennyiséget szintén el kell fogyasztani.

A SuperGreens értend kiegészítőt ne fogyasszuk étkezés mellé, étkezés után várjunk 1-2 órát a fogyasztásával. Ennyi idő szükséges a szervezetnek a bevitt táplálék lebontásához, feldolgozásához.

Figyeljünk arra, hogy ne fogyasszuk az evést követő első órában. Ha étkezésünk gazdag volt fehérjékben, érdemes két órát várni. Ez az idő elegendő ahhoz, hogy a gyomorsav lebonthassa az étkezéssel bevitt táplálékot. És ennek köszönhetően lecsökken az emésztés ideje is.

Természetesen a SuperGreens étrend kiegészítő valamint fogyókúránk hatékonysága is növelhető a napi mozgással, mely mozgás nem feltétlen kell, hogy megerőltető legyen. A lényege, hogy szívesen végezzünk napi 20-30 perc mozgást, mely a közérzetünket is pozitív irányba befolyásolja.