Britney Spears diétája

Britney Spears fogyókúra módszere

Britney csípi a paprikát!

Spears kisasszony és Jennifer Lopez nevét egy új, chilipaprikát tartalmazó étvágycsökkentő szerrel kapcsolatban is emlegetik. A fogyókúráik alatt alkalmazott étvágycsökkentő  gyorsabb anyagcserét, kevesebb elraktározott testzsírt és kisebb testsúlyt ígér.

A fogyókúra termék reklámja szerint ez a teljesen természetes hatóanyag tartalmú karcsúsító tabletta annyi kalóriát éget el, amely 80 perc sétának, vagy huszonöt perc kocogásnak felel meg.

Az étrend-kiegészítő tabletta működési alapja, hogy az erőspaprika-kivonat természetes módon növeli a testhőmérsékletet – ez pedig hozzájárul a zsírégetéshez, ugyanakkor a fogyasztók kis százalékánál mellékhatásként hőhullámokat is okozhat.

A gyártó szerint tévhit, hogy a csípős paprika égető, valamint  könnyeztető hatásáért felelős kapszaicin árt a gyomornak, mi több, a fogyasztószer védőkapszulája megvédi a gyomrot az irritációtól, sőt(!) a szervezetből távozva sem okoz kellemetlen érzést, így nem csíp kétszer 😉

Az étvágycsökkentő kapszulától az első héten körülbelül két kg súlycsökkenés várható, a következő hetekben pedig fél-egy kg. Naponta egy kapszula bevételét javasolják a szakemberek lehetőleg reggel, illetve a nagyobb hatás eléréséért 30-60 perccel a testmozgás előtt. Utóbbi természetesen nem is ajánlatos a fülünk mellett elengedni: Britney ugyanis a sportot sem kerüli – a turnéi előtt mindig kőkemény, intenzív edzéseket végez. Nem beszélve a színpadi teljesítményéről, mely jócskán hozzá járul a fogyókúrájához.

Kellemes chilipaprika fogyasztást és diétázást kívánunk!