Beyoncé diétája

Beyoncé fogyókúra módszere

Beyoncé a juharszirup segítségével fogyókúrázik.

Amikor Beyoncé már nem mer nyugodt lelkiismerettel a mérlegre állni, az énekesnő belevág a híres juharszirupos diétába. Az énekesnő 2010 nyárán így szabadult meg két hét alatt majdnem 10 kg feleslegtől egy fiimszerep kedvéért. A juharszirup diéta tisztítókúra is, melynek bőrszépítő és egyben vitalizáló hatását is hangsúlyozzák mind a a fogyókúrázók, mind pedig a szakértők.

A juharszirupos diéta

A fogyókúra ital tartalma: 2 evőkanál frissen facsart citromlé, 2,5 dl szénsavmentes víz, 1 evőkanál erőteljesebb juharszirup, 1/2 kiskanálnyi cayenne-bors, vagy 1 kiskanál reszelt gyömbér.

A fenti keverékből két litert kell meginni naponta 10 napon át, de egyesek két héten át folytatják. Hangsúlyozni kell, hogy az ennél hosszabb idejű alkalmazásakor a fogyókúra ideje alatt orvosi tanácsadás ás felügyelet szükséges!

A juharszirupos diéta ideje alatt szilárd táplálék nem fogyasztható, azonban frissen facsart grépfrútlé, narancslé, csipkebogyó-, kamilla- vagy borsmentatea azonban töméntelen mennyiségben iható!

A fogyókúra végén a szervezetet fokozatosan kell visszaszoktatni a szilárd ételekhez: ennek kapcsán három napon át kerülendő mindenféle a hús (beleértve a halat is), a tojás, a tésztafélék, továbbá kenyeret, édességet és kávét sem lehet fogyasztani.

Sok kitartást és kellemes fogyókúrázást kívánunk a juharszirupos diétához!