Zsírégető diéta teával

Fogyókúra teával

Sokan vannak akiknek a fogyás vagy nem indul el vagy egyáltalán nem sikerül, esetleg nagyon lassan halad a fogyókúrák segítségével is a hőn áhított testsúly elérése felé.

A zsírégetést, a méregtelenítést segíthetjük teával is. A tea fogyasztása mellett bármilyen fogyókúra, mértéktartó menü alkalmazásával megkönnyíthetjük a zsírégetést.

Az alábbiakban bemutatott teakeverék segítségével könnyedén elindul a méregtelenítés, a salakanyagok távozása felgyorsul és kiválóan hajtja a vizet a szervezetből.

A mértéktartó étkezés és a tea fogyasztása mellett a napi 2-2,5 l folyadék beviteléről se felejtkezzünk el, de a napi folyadékmennyiségben már benne van a tea fogyasztása is.

A zsírégetést és a fogyást tovább segíti a napi mozgás. A mozgás szabadon választható csak legyen rendszeres.

A tea keverék: zöld (vagy ginseng) tea (a magas vérnyomásban szenvedők ne használják a ginseng teát, ők zöld teával helyettesítsék a ginseng teát), szűztea és csipkebogyó tea keverékéből kell fél liternyi teakeveréket főzni. A kihűlt teát egy citrom levével, egy grapefruit levével, fél liter 100%-os ananászlével és némi mézzel feldúsítjuk, majd a 1,5 liter folyadékot két napra elosztva fogyasszuk el a mértékletes táplálkozás mellett.

Lehetőség szerint fogyasszunk sok gyümölcsöt, kivéve a banánt, az ugyanis magas kalóriatartalmú.

Ha betartjuk a fogyókúrák szabályait és mellé ezt a teát fogyasztjuk, esetleg mozgással segítjük a zsírbontást abban az esetben rövid idő alatt szép eredményeket érhetünk el.

Kellemes fogyókúrázást kívánunk a teával!