Fogyókúra az antioxidánsok segítségével

Antioxidánsok varázsereje

Dr. Nikov fogyókúra módszere

Fogyókúrázzunk antioxidánsokkal. Dr. D.G.Nikov szabadalmazatott eljárása alapján fogyókúránkban segítségünkre lehetnek az antioxidánsok, melyek megkötik a káros szabadgyököket. Némely fűszernövény megfelelő arányú keveréke antioxidáns hatásával segítségünkre lehet a fogyókúránkban, ugyanis súlycsökkenést idéznek elő. A természetes súlycsökkenést egészség védő és megőrző módszerekkel lehet elérni, a hatékony fogyókúra alapja tehát az egészségvédelem.

Az antioxidánsok megvédik a sejteket a káros oxidációtól, megkötik a szabadgyököket, melyek több betegség okozói. Míg a szabadgyökök pusztítják, addig az antioxidánsok védik a szervezetet, a sejteket. A sejtek egészséges működésének visszaállítása felér egy fogyókúrával, ugyanis a túlsúly oka lehet a szervezet elsavasodása, a salakanyagok felhalmozódása is.

A sejtek oxidálódása a pusztulásukhoz vezet, melyek az ízületi gyulladások, daganatok, szívrendellenességek kialakulását okozhatja, a szervezet elsavasodik, súlyfelesleg képződik.

Az antioxidánsok semlegesítik a szabadgyököket.

Ahogy az ételeknek létezik a GI indexe (glikémiás index), úgy létezik minden tápanyagnak ORAC értéke is, minél magasabb az ORAC érték, a tápanyagban annál több antioxidáns található és annál hatásosabban semmisíti meg a szervezetben található szabadgyököket.

A vitaminok közül a C-vitamin a leghatékonyabb segítség a szabadgyökök ellen. A szabadgyökök megkötése segíti a betegségek elkerülését, a szervezet egyensúlyát, késlelteti az öregedést, így az antioxidánsok segítik a sejtek egészséges működését.

Magas antioxidáns értéket tartalmazó élelmiszer a sárgarépa, melynek ORAC értéke 210, az áfonyáé 2400. a málnál 1200.

Dr. Nikov megvizsgálta a fűszerek illóolajtartalmának ORAC értékét, mely vizsgálatnak köszönhetően most mát tudjuk, hogy a legmagasabb antioxidáns tartalma a szegfűszegolajnak van. A szegfűszegolaj ORAC értéke 10 700 000.  Dr. Nikov a természetes illóolajok és fűszerek hatóanyagainak segítségével segíti a szervezet egyensúlyának helyreállítását magas antioxidáns bevitellel.

Az illóolajak segítségével nem kell a fogyókúra alatt drasztikus étrendváltoztatást eszközölnünk, pusztán a szabadgyökök megkötésével, a magas antioxidáns bevitellel a sejteket egészséges működésre ösztönözzük, így távoznak a szervezetből a salakanyagok, a savasodásból, a magas szabadgyök állományból, az egészségtelen táplálkozásból adódó túlsúly megszűnik, a fogyókúra hatékonyabb.

Az illóolajok semmilyen vegyi úton előállított összetevőt nem tartalmaznak, kizárólag természetes fűszerekből, növényekből vonják ki a magas antioxidáns tartalmú illóolajat.

A szegfűszeg, a fahéj, a gyömbér fűszerek illóolajainak megfelelő, speciális keverékének hatóanyagai mérséklik az éhségérzetet, csökkentik a zsírbevitelt, az anyagcserét meggyorsítják, koffein vagy egyéb serkentőszerek bevitele nélkül is emelik az energiaszintet, energikusabbak, aktívabbak leszünk még fogyókúránk alatt is. A találmány a fogyókúra hatásai mellett a magas antioxidáns tartalma miatt védi a szervezetet, a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól.

Kellemes fogyókúrázást kívánunk az antioxidánsok felhasználásával!

Kapcsolódó bejegyzések

  • 10 diétás tipp a hatékony fogyókúráért 10 diétás tipp a hatékony fogyókúráért Mindannyian tudjuk, hogy a siker néha kis dolgokon múlik - így van ez a fogyókúra estében is! Talán elgondolkozott már azon, hogy ha elégedett az […]
  • Fogyasztó és zsírégető vitaminok – könnyebb fogyás A táplálékot vagy zsírrá, vagy energiává alakítjuk. Konkrétabban: az elfogyasztott ételt vagy elraktározzuk, vagy pedig energiaforrásként használjuk. Az elraktározott étel a későbbiekben […]
  • Egy nap – egy étel fogyókúra Egy nap – egy étel fogyókúra A diéta alapja, hogy nap csak egyfajta ételt viszünk be a szervezetünkbe. Ennek folytán a hatodik napra már energikusnak fogjuk magunkat érezni. Új ételekkel […]
  • Hétköznapi tippek a hatékony fogyókúrához Néhány egyszerű tipp a hatékony fogyókúra érdekében Könnyű konyha Ha egy mód van rá és megteheted, étkezéseidnél mindig részesítsd előnyben a könnyű, zsírszegény élelmiszereket. […]
  • A zöld kávé is segít a fogyásban! A világ számos fejlett országában, így Ausztráliában, az USA-ban és Nyugat-Európában már régóta hódít az instant zöld kávé keverék. Nálunk is egyre többen váltanak a hagyományos kávéról a […]

Szólj hozzá!