Eva Longoria fogyókúrája

Eva Longoria diétája

Röviden összefoglalva: rengeteg salsa és semmi fasírt!

Mi lehet a Született feleségek titka?

Mindenek előtt az étvágycsökkentő kapszulát kell megemlítenünk – amelyre Oprah Winfrey ás az Olsen ikrek is esküsznek! No és persze a sok mozgás.

Saját személyi trénerével a hét legalább négy napján tart másfél órás edzést, amely általában negyven perc futásból, vagy úszásból, 20 perc súlyzózásból és 20 perc jógából áll.

Azt is kijelenthetjük azonban, hogy a latin szépség forró vérét sem tagadja meg: imád salsázni és ezt jótékonysági rendezvényeken gyakorta be is mutatja.

A salsa – mint a szenvedélyt és kitörő életszeretetet árasztó – tánc Magyarországon is egyre divatosabb. Mint általában a táncok, a salsa is párban a leglátványosabb, de akad olyan fajtája is, amely egyedül is elsajátítható, mi több: szórakoztató. A salsa lüktető mozdulatai szinte az öszszes izmot átmozgatják és a lehető legkritikusabb testrészekről tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat.

Az erotikus salsaruhából kivillanó comb, a ringó csípő, és a gyakran elhanyagolt, petyhüdt felkar is aktívan dolgozik, ezáltal feszesedik, keményedik. A vérkeringést jócskán serkentő, izzasztó ás alakformáló salsa 1,5 órás ideje alatt akár 800 kalóriát is elégethet a táncoló, aki közben éltető oxigénnel telíti a szervezetét. A salsa felszabadítja a testet és a lelket, kimondottan javasolt stresszes élethelyzet, szorongás vagy levertség idején. Aerobikkal kombinált változata hazánkban is egyre népszerűbb, mi több, itt van már a zumba is, amely a latin ritmusokat, a salsát és az aerobikot egyesíti.

Azoknak, akik a fogyókúrájuk érdekében nemcsak a mozgásban, hanem az étkezésben is követni szeretnék Eva Longoria példáját, az egyetlen finomságot biztosan törölniük kell az étlapról: a fasírtot. A gyönyörű latin színésznő ugyanis korábban megtapasztalta a húsgombócok erősen hizlaló hatását: amikor egy szerep kedvéért „fasírtdiétával” szedett fel meglehetősen rövid idő alatt jó néhány – akkor éppen kívánatos – kilót.

Kellemes salsázást és sikeres diétázást kívánunk!