A 13 napos diéta

Egyre több divatos diétával találkozhatunk az interneten és a különböző újságok oldalain. Ezek közé tartozik a 13 napos diéta, amellyel akár 8 kilót is ledobhatunk magunkról a leírások szerint. Érdemes tehát közelebbről is megismerkednünk vele.

Nincs olyan nő, aki ne akarna változtatni az alakján, vagy ne szeretne néhány felesleges kilótól viszonylag gyorsan megszabadulni. A 13 napos diéta bár elég szigorú, de a segítségével viszonylag gyorsan szabadulhatunk meg a télen felszedett túlsúlytól.

A diéta mellett természetesen érdemes valamilyen rendszeres testmozgást is végeznünk hetente, mert igazából csak így lehet biztos hatása a fogyókúránknak.

Hogyan működik?

A 13 napos diéta a nehezebb diéták közé sorolható, hiszen szinte teljes mértékben kivonja az étrendünkből a különböző szénhidrátokat. Ezzel együtt pedig alkoholt sem lehet fogyasztani a fogyókúra alatt. Természetesen az egyik legfontosabb szabály, hogy pontosan betartsuk az étrendet.

A diéta során reggel többnyire csak egy fekete kávé és némi cukor engedélyezett, esetleg egy szelet pirítóssal, ebédre pedig néhány szelet sonka vagy főtt tojás és egy natúr joghurt. Viszont az étrendben a marhahús, grillezett bárányhús és grillcsirke is szerepel. Igaz ezeket kizárólag vacsora során fogyaszthatjuk és egyik esetben sem tehetünk hozzá köretet, illetve nem is fűszerezhetjük őket erősen.

Forrás és folytatás: Femcafe.